Tekuté předplatné (balíček vín) Dvě Deci

image
otestováno
Počet recenzí
61
jak jste hodnotily
5
56x
4
5x
3
2
1
doporučuje
100 %
Testováno v období
od 21. 5. 2015
do 30. 11. -0001

 [*] [*] [*]  TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje každá pátá milovnice vína a jídla, která se přihlásí po testovací výzvě. Testovací výzva padne ve středu 20. května mezi 17 a 17:30 hodin. Celkem máme připraveno 10 poukazů na dvouměsíční předplatné balíčku Čas radosti. [*] [*] [*]

[*] [*] [*] Kvalitní francouzská vína z konceptu Dvě deci můžete ochutnat i na SKUPINOVÉM ZÁŽITKOVÉM TESTOVÁNÍ. Kdy a kde se koná, se podívejte ZDE.[*] [*] [*]

 

Dvě Deci přichází s originálním konceptem Tekutého předplatného!

V jeho rámci předplatitel obdrží pravidelný měsíční balíček s 2 lahvemi vína, která pro tento projekt vybírá francouzský Mistr Sommelier Jean Michel Deluc.

Balíček s těmito víny je Vám doručen až domů společně s degustačním popisem a online videoochutnávkou. Dozvíte se odkud víno pochází, o jeho barvě, vůni, chuti i vhodném párování.

 

Dvě Deci jsou tu pro všechny, kdo:

    - jsou ztraceni v obchodech mezi množstvím lahví (tzv. „regálový komplex“)

    - rozhodují se na základě ceny nebo etikety

    - rádi by se dozvěděli o víně víc, aniž by to bylo příliš složité

    - nechtějí skončit na webových stránkách, které nabízejí atraktivní ceny,

       ale nikdo předem víno neochutnal ani nehodnotil

    - mají rádi překvapení, chtějí poznat něco nového a dozvědět se k tomu více

    - rádi sdílejí příjemné chvíle s vínem a přáteli

    - chtějí udělat opakovanou radost sobě nebo svým blízkým.

 

Dvě Deci tímto způsobem nabízí nový a zábavný přístup k nákupu a objevování nových vín pro začátečníky i zkušenější milovníky vína.

Více se dozvíte ZDE nebo na facebooku.

 

 

Hodnocení
61
avatar
Věra
klad Tekuté předplatné (balíček vín) Dvě Deci je originálním dárkem. Třeba na Vánoce nebo k narozeninám. Je to nový nápad, který překvapí! Pro toho kdo už neví. čím by své blízké překvapil je to skvělá volba. . Mohu s radostí doporučit. Mám ráda nápady tohoto typu
avatar
Lubomír
klad Super všem vřele doporučuji :-)
avatar
Petra
klad Vína značky dvě deci mě celkem zaujala už svým zajímavým zájmem..líbí se mi také přiložená brožurrka s informacemi o původu vína, kde se dočtete i spousty zajímavostí.. já nejraději tedy volími vína sladká a polosladká..nejlépe Bílá či růřová :) myslím, že dvě deci stojí za vyzkoušení :)
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Daniela
klad Tekuté předplatné ( balíček vín ) Dvě deci jsou velice dobře vybraná vína. Spolu s vínem je přiložena brožurka s informacemi jako například odkud víno pochází a k jakému pokrmu je vhodné. Obě vína byla prvotřídní. Ochutnala jsem růžové víno a to bylo svěží, příjemné. Ty balíčky všem, co mají rádi dobré víno, doporučuji.
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Michaela
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Bibika
klad Doma milujeme celá rodina, doporučujeme úplně celá naše rodinka!!!:-*:-*:-*
klad
klad
avatar
Jaroslava
klad doporučuji všem :) super
avatar
eva
avatar
Ivana
avatar
Bohumila
klad Děkuji za možnost otestovat tuto službu. Oba balíčky byly doručeny v pořádku, lahvím se nic nestalo, z hlediska logistiky si cením toho, že jsem byla dopředu emailem informována, kdy balíček dorazí a řidič vezoucí zásilku volal. Díky balíčku "Dvě deci" jsem s rodinou ochutnala vína, která bych zřejmě v regálech nehledala. Tuto službu dopoiručuji jako pěkný dárek, ale i pro milovníky vína a experimentování. Experimentování proto, neb i přes vybraný původ vína Vám zrovna nemusí someliérem vybraný druh chutnat.
avatar
Věra
klad Děkuji za možnost seznámit se se skvělým produktem na trhu, jakým tekuté předplatné bezesporu je. Líbila se mi degustace, popis vín i pěkné balení. Myslím, že je to krásný a netradiční dárek pro každého milovníka vína. Doporučuji.
avatar
Martina
klad Tekuté předplatné jsem ráda otestovala .Dokonce jsem nemusela i mé známe přemlouvat aby se přidali. Tohle testování bylo opravdu zábavné,protože jsme hádali co ve vínu cítíme a jak nám chutná.Podle přiložených popisu jsme se pak dozvěděli pravdu.Tohle je opravdu super dárek pro někoho kdo má rád vína a hlavně překvapení .
avatar
Hana
klad Na celé věci se mi líbí hlavně samotná myšlenka, jak prezentovat milovníkům vína množství kvalitních, voňavých, mnohdy neznámých vín. Líbí se mi i skvělé propracování této nabídky, jak je vše dotaženo do konce, perfektní stránky, perfektní prezentace, spousta souvisejících materiálů. Ochutnala jsem červené víno ke guláši a bylo opravdu velmi dobré. Tekuté předplatné mám v úmyslu věnovat svému příteli k narozeninám.
avatar
Markéta
klad Výborný způsob jak se dozvědět zajímavé informace od mistra sommeliera. Poradí při ochutnávce i párování s jídlem. Přesto, že nejsem milovníkem vína, mě tekuté předplatné DVĚ DECI velice zaujalo. Vynikající dárek pro milovníka vín.
avatar
Lucie
klad Tekuté předplatné je skvělý nápad pro všechny, kteří chtějí ochutnat kvalitní francouzská vína vybraná odborníkem a dozvědět se něco více o vínu a degustování. Každý měsíc tak dostanete mix překvapení, informací a nových chutí. Na zážitkovém testování u mě na celé čáře vyhrálo růžové víno. Tekuté předplatné může být také netradičním dárkem. Všem doporučuji.
avatar
Adéla
klad Projekt Dvě deci mi přijde jako skvělý nápad pro všechny, kdo mají rádi víno a při jeho výběru tápou. Přijde vám bedýnka se dvěma lahvemi vína, doplněna o degustačník, kde je vše jasně popsáno a vysvětleno, jak víno pít, k čemu podávat, odkud pochází a pod. Víno samo o sobě bylo velmi lahodné, využili jsme při slavnostní příležitosti a určitě mohu všem jen doporučit nejen jako nápaditý dárek pro milovníky vína, ale i jako možnost ochutnat jedinečná vína, které v supermarketu nekoupíte :)
avatar
Jitka
klad Měla jsem možnost ochutnat růžové víno, bylo moc dobré, kolegyně velmi chválila červené víno. Tekuté předplatné je hodně dobrý nápad, využiji v blízké době na jako dárek k svátku pro svou snachu. Doporučuji
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel