Znáte sportovní láhev Contigo Swish? Jak vám vyhovuje? Zajímá nás váš názor

image
otestováno
Počet recenzí
38
jak jste hodnotily
5
30x
4
4x
3
3x
2
1x
1
doporučuje
89 %
Testováno v období
od 3. 7. 2015
do 1. 1. 1970

Vyhrála každá šestá, která se přihlásila do testovací výzvy. Přihlášením zároveň potvrdila, že pravidelně sportuje a láhev vyzkouší při více sportech. Testování proběhlo ve čtvrtek 2. července mezi 15 a 15:30 hodin. Měly pro vás připraveno 5 sportovních láhví v různých barvách. 

Sportovní hydratační láhev s houževnatou nádobou s patentovaným uzávěrem Autoseal zabraňujícím náhodnému rozlití nápoje a protiskluzovým dnem.

Láhev je vhodná pro fitness, jogging, do waist bagu pro in-line bruslaře, ale díky své nízké hmotnosti při naplnění (cca 0,5 kg) rovněž pro děti, seniory a ležící pacienty.

Zapomeňte na všechny láhve, které jste až dosud viděli.

Nyní je tu CONTIGO.

Více se dozvíte ZDE.

Hodnocení
38
avatar
Lucie
klad sportovní láhev Contigo Swish je opravdu skvělé a já na ní mám ráda, že z ní neteče a nekape obsah pití. Navíc má moc krásný design, takže když to tak vezmu, je to i pěkný cvičební doplněk :) když cvičit, tak i zazářit. materiál je kvalitní , doporučuji :)
avatar
Věra
klad sportovní láhev Contigo Swish je báječním pomocník pro každý sport - na tůru či do tělocvičny. sportovní láhev Contigo Swish je praktická a skvěle vypadá. Nejvíce mě oslovil její skvělý uzávěr. Láhev se mi moc líbí! Super nápad mi také přijde protiskluzové dno!
avatar
Věra
klad Neteče, dobře se drží, lehce se z ní pije, značku mám již dlouho vyzkoušenou, opět nezklamala. Velice snadná manipulace a údržba je bezproblémová. D O P O R U Č U J I V Š E M !!!!!!!!!!!!
klad .
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Petra
klad Skvělá a praktická sportovní láhev, která se hodí pro různé druhy sportů. Má zajímavý design, velký výběr barev, můžete ji tak sladit se sportovním outfitem. Dobře a pohodlně se při pití drží, pití se při přepravě nevylévá, což se u některých lahví stávalo, takže paráda.
avatar
Daniela
klad Sportovní láhev Contigo Swish má především nádherný design. Moc se mi líbí. Není problém odšroubovat víčko, lahev pohodlně naplnit, lehce zašroubovat, bez většího úsilí zmáčknout tlačítko a pít. Náplň nikde neteče a to ani při zátěži a prudkých pohybech. Láhev jsem bez problémů použila při turistice, běhu a cvičení. Tuto lahev všem vřele doporučuji.
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Michaela
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Bibika
klad vřele doporučuji, za mě maximální spokojenost a radost, příjemně překvapená!!8-)8-)
klad
klad
avatar
Jaroslava
klad doporučuji všem :) super
avatar
Monika
avatar
Věra
avatar
guest
avatar
eva
avatar
Renata
avatar
Petra
avatar
Helena
avatar
Hana
klad Námi testovaná láhev má hezkou modrou barvu a perfektně funguje. Není problém odšroubovat víčko, lahev pohodlně naplnit, lehce zašroubovat, bez většího úsilí zmáčknout tlačítko a bez bryndání pít. Největším kladem je opravdu 100% těsnost. V těchto vedrech jsme ji používali spíše na okamžité pití, neboť je konstruována tak, že se dá jen těžko použít nějaký šikovný termoobal. Je to ideální lahev pro mého syna do školy, kterému se při jeho hyperaktivitě už mnohokrát povedlo obsah své lahve na pití vylít na lavici i školní pomůcky..
klad Nevýhodou je vysoká cena. Snad je tak drahý ten uzavírací systém? Uvědomila jsem si při prohlížení přiložených materiálů, že mám již zkušenost s výrobky této firmy - jedná se o termohrnky MORGAN, kterými jsem obdarovala své blízké na vánoce 2013. Zaplatila jsem tehdy za každý z nich necelých 250 Kč ( připouštím, byla to akční cena), přitom si myslím, že funkčně jsou lepší a univerzálnější než tato testovaná lahev.
avatar
Jana
klad Láhev jsem obdržela v tmavě modré variantě. Barva je moc hezká, výrazná. Z láhve se pije dobře, ale nepřijde mi "pohodlné", že musím držet zmáčknuté tlačítko, když se chci napít. Myslím, že např. pro dítě to může být značně nepohodlné, ale zase se nemusí láhev šroubovat :-). S lahví jsem jinak velice spokojená, neteče, vejde se pohodlně do postranní kapsy v batohu.
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel