Nové letní sezónní 100% UGO šťávy Meloun a Okurka

image
otestováno
Počet recenzí
95
jak jste hodnotily
5
49x
4
17x
3
12x
2
13x
1
4x
doporučuje
69 %
Testováno v období
od 8. 7. 2015
do 30. 11. -0001

UGO Meloun a Okurka - nové osvěžující letní sezónní UGO šťávy v lahvičce.

První nepasterovaná 100% okurková a melounová šťáva v CZ i SK, která vydrží v teplotě 2-8 °C až 4 týdny!

UGO šťáva bez přidaného cukru a vody je paskalizovaná, ošetřená vysokým tlakem, který zahubí nežádoucí mikoorganismy a plísně, ale zachová živiny a přirozenou chuť a barvu.

Více se dozvíte ZDE nebo na facebooku.

Hodnocení
95
avatar
Zuzka
klad U nás v domácnosti milujeme štavy UGO sú 100% čo je veľké plus pre tento produkt. Sú čerstvé a dopĺňajú všetky potrebné živiny v tele. Majú rôzne druhy štiav takže je vždy z čoho vyberať podľa vlastnej chute. V tomto období sme si obľúbili hlavne s melonovou príchuťou. Vrelo odporúčam vyskúšať každému
avatar
Marta
klad UGO stavy okurkova a melounova. 100% stava, bez cukru a dalsich chemikalii. Velice jsem si oblibila v letnich dnech melounovou stavu, ktera je nejen chutna, osvezujici, ale take energeticka. Vrele doporučuji všem, kteri chteji v letnich dnech osvezitse...
avatar
Věra
klad Ugo šťávy jsou vždy mým svátečním osvěžením na cestách. Mají bar na Masarykově nádraží v Praze. Cítím- li se unavená a vyčerpaná, dám si zeleninovou štávu a na osvěžení ovocnou a všechny byly skvělé. Nejsou doslazovány ani ředěny a máte možnost vidět jejich výrobu.:-D
avatar
Antonie
klad Zbožňuji čerstvost a svěží chuť ugo šťáv z čerstvého ovoce a zeleniny.
klad Občas si zakoupim nêjakou chuťově dokonalou a čerstvou zeleninku nebo šťávu z ugo baru v centru města. Cena se zdá vyšší, ale ta chuť plná čerstvosti a svěžesti se ničemu nevyrovná. Doporučuji ochutnat nějakou tu jejich vitaminovou bombu.
příloha
avatar
Zlata
klad Nedávno jsem vyzkoušela červenou řepu s jablkem .Byla jsem mile překvapena příjemnou chutí.Ta kombinace s jablkem je dobrá volba a celá šťáva je příjemně nasládlá.Určitě ještě vyzkouším i jiné.Cena je sice trošku vyšší,ale odpovídá to kvalitě výrobku,který obsahuje jen čistou šťávu ,která je nepasterovaná.
avatar
Soňa
klad Bar Ugo v centru navštěvujeme velmi často. Nejen, že děti se vyřádí na dlouhé skluzavce přímo v prostorách baru, která spojuje přízemí a první patro, ale hlavně se sem rádi vracíme kvůli delikátní chuti polévek, čerstvosti lahodných salátů a úžasnému výběru čerstvých ovocných a zeleninových šťáv, které jsou naprosto přírodní a nedoslazované. Ugo je značka kvality a čerstvosti.
avatar
Lubomír
klad Super všem vřele doporučuji :-)
avatar
Jaroslav
klad Ugo jsou mé oblíbené štávy. Je dobré poznat jak jsou ovocné štávy sladké a nemusí se použít žádné další sladidlo a už vůbec néééé cukr. Ugo štávy jsem si oblíbil a vyzkoušel jsem také zeleninové a byl jsem překvapen, jak dobře chutná červená řepa, špenat a nebo avokádo, Drinky jsou vyvážená a plné přírodních chutí. Mám také rád varianty horké hrušky v zimním období
avatar
Kateřina
klad Vynikajici je melounova stava, jsem priznivcem tady techto zdravych stav, nejlepsi je ale kdyz si ve stanku v nakupnim centru nechate udelat primo cerstvou.. Maji vybornou i zmrzlinu. Doporucuji
klad Nemam rada zeleninove stavy, ale sto lidi sto chuti. Celkove ale ugova stava moc fajn, jen jeste nevyhoda ta cena.. Ale v pomeru s kvalitou je to v poradku :-)
avatar
Michaela
klad V Kauflandu jsem ochutnala v tomto balení celer s jablkem. Viz foto. Ještě mají řepný. Oceňuji, že zde není přidaný cukr, a je to jen 100% zelenina s ovocem. Opravdu zdravé! Super balení s sebou na cesty, když se nedá koupit čerstvé smoothies. Také se to dá koupit i v menších městech, kde smoothies bar není, ale je tam Kaufland.
příloha
avatar
Věra
klad Můj oblíbený "podnik", který navštěvuji dost často. Mám ráda tyto drinky, které tvoří před vašima očima jen z přírodních ingrediencí bez konzervantů a cukrů. Mám ráda sezonni drinky a také polévky a saláty. Vše je zdravé a prostě boží! :) Miluju také drinky se zeleninou, špenatem a avokádem - ten je TOP :)
avatar
Petra
klad Miluju UGO! Nejen tyto stvěžující šťávy z melounu nebo okurky, ale všechny :-) Jejich bary jsou úžasné, vždy se tam ráda zastavím na výtečnou polévku a salát. Šťávy jsou čerstvé a doplní nejen živiny, ale i pitný režim :-) Nejvíce využívám UGO bar na Chodově.
avatar
Markéta
klad UGO miluji už od doby, kdy se jmenovali Mangaloo. Šťáva je vyrobena přímo před Vámi z čerstvého ovoce, takže není pochyb o kvalitě. Jsem ráda za jejich sezónní akce. Meloun a okurka byl osvěžující, ještě více mi ale chutnala jahoda s bazalkou. Rozhodně doporučuji.
klad Na některých místech občas cena (např. Palladium v Praze)
avatar
Martina
klad Šťávám UGO moc fandím, líbí se mi, že výrobky podporují zdravý životní styl a učí především děti pravé chuti ovoce a ne jen vyumělkovaným a přeslazeným nápojů, které ovoce nikdy neviděly... Šťávy jsou lahodné, husté, zasytí. nevýhodou je však velmi vysoká cena, což mi brání častěji je kupovat.
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Petra
klad Nejlepší ovocné a zeleninové šťávy, které jsem ochutnala (krom těch domácích samozhřejmě) Při návštěvě obchodního centra nikdy UGA nevynecháme.. já mám nejraději ovocné, manžel zase ujíždí na zeleninových :) Líbí se mi, že je šťáva z opravdu čerstvých surovin :)
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Michaela
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Lucie
klad Tak tahle šťáva za mne určitě ne. Nedoporučuji. Mnohem chutnější, zdravější a levnější, když si šťávu uděláte doma samy, z čerstvé okurky nebo melounu ;-)
avatar
Lucie
klad Nová letní sezónní 100% UGO šťáva melounová mi vůbec nechutnala... Brrrrr. lepší je dát si vychlazený meloun..
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel