Školní batoh Ergobag prime udělal malým školákům velkou radost!

image
otestováno
Počet recenzí
32
jak jste hodnotily
5
28x
4
2x
3
2x
2
1
doporučuje
94 %
Testováno v období
od 30. 6. 2015
do 30. 7. 2015

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje každá pátá, jejíž dítě navštěvuje první třídu základní školy (nebo po prázdninách do první třídy půjde) a  která se přihlásí po testovací výzvě a napíše nám, jestli by ráda batoh pro kluka či pro holku. Testovací výzva padne v pondělí 29. června mezi 12 a 12:30 hodin.

Hledáme 6 maminek, které budou batoh testovat spolu se svým dítětem po dobu tří týdnů a to na výletech a procházkách a pošlou nám spolu s hodnocením i fotku svého dítěte s batohem.

Tři maminky získají batoh pro syna a tři maminky pro dceru.

Přihlášením do testování zároveň potvrzujte, že splňujete a souhlasíte se všemi danými podmínkami. Při porušení pravidel vám může být batoh odebrán. 

 

Školní batohy Ergobag Prime jsou jako šité na míru pro zdravá záda. Vychází z principu vysokohorských batohů, primárně určených do školy. Jsou vhodné pro školáky od 6 do 11 let.

- obsahují posuvný hrudní a pánevní popruh = přenáší váhu až z 50% do
  stabilní oblasti pánve, maximálně tím odlehčují krční a bederní páteři

- možnost výškového nastavení ramenního popruhu 110 – 140 cm = je vždy
  ve správné pozici na zádech, roste spolu s dítětem

- jednokomorový batoh s vnitřním dělením a kompresní šňůrkou = eliminuje
  působící páku na záda

- ekologický = látka z recyklovaných PET lahví

- samostojný s hliníkovou lištou

- láhev v přední kapse = jednostranně nepřetěžuje

- reflexní

 

Více se dozvíte ZDE.

 

Hodnocení
32
avatar
Hana
klad Školní batoh Ergobag prime je opravdu perfektní hlavně tedy pro děti, které čeká nejen škola, ale je skvělý i na výlety. Přiznávám, že v dnešní době děti toho do školy tahají až moc a proto jsme ráda, že na našem trhu existuje něco takového jako tento batoh
avatar
Lucie
klad Školní batoh Ergobag prime je opravdu perfektní hlavně tedy pro děti, které čeká nejen škola, ale je skvělý i na výlety. Přiznávám, že v dnešní době děti toho do školy tahají až moc a proto jsme ráda, že na našem trhu existuje něco takového jako tento batoh :)
avatar
Věra
klad Školní batoh Ergobag prime je batoh ze kterého žádného školáka nebudou bolet záda. Není dělaný jen pro parádu, ale je také báječně funkční. Je ekologický a sestrojený tak, aby nezatěžoval záda! Super je, že už obsahuje reflexní prvky! Toto je to pravé pro vašeho školáka!
avatar
Lubomír
klad Super všem vřele doporučuji :-)
avatar
Anna
klad Školní batoh Ergobag prime je velice šikovně řešený mo c se mi líbí design i to že je z pet lahví
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Daniela
klad Školní batoh Ergobag prime se mi moc líbí. Batoh je samostojný,což oceňuji zejména při hledání věcí v batohu. Batoh má snadno nastavitelné popruhy ramenní i bederní. Kapsa na lahev je oddělena od učení v přední kapse, což také vítám. Absolutně vynikající jsou reflexní prvky batohu! Při šeru prvky úplně září, batoh je skvěle viditelný. Tento batoh vřele doporučuji.
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Michaela
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Bibika
klad Velice skvěle a pěkně řešený batoh:-)
klad
klad
klad
avatar
Jaroslava
klad doporučuji všem :) super
avatar
Monika
avatar
eva
avatar
Renata
avatar
Petra
avatar
Helena
avatar
Jitka
avatar
Eva
klad Děkuji za toto testování, dcera byla z batohu absolutně nadšená, okamžitě se začala těšit ještě víc do školy. Skvělé bylo, že přišel batoh s koníky, jsou její velmi oblíbení. Hned jsme batoh naplnily starým pečivem a vyrazily za těmi živými, abychom se jim pochlubily - škola byla bohužel ještě zavřená :-) Batoh má výraznější sytější barvy, než je ilustrační obrázek na stránkách, je v reálu ještě hezčí. Kletties s obrázky na suchý zip jsou pěkně velké, kvalitní, velice dobře a pevně drží na batohu, nemám strach, že by se ztratily.
klad Velkým kladem je prostornost batohu, vnitřní členění, které lze dobře užít v rozložení váhy blíže k zádům. Záda jsou zpevněná, polstrovaná, pro nošení pohodlná, vzdušná a i při delším výletě malá nebyla opocená. Vynikající je velmi jednoduchá obsluha zapínání jednou rukou, stahování šňůrkami velmi rychlé a pohodlné. Zapínací popruhy přes prsa a pánev dobře rozloží váhu a batoh stabilizují, je tak opravdu pohodlný i při delším nošení/výletu. Super jsou nastavovací možnosti popruhů podle výšky dítěte - vydrží nám tak opravdu dlouho. Absolutně vynikající jsou reflexní prvky batohu! Při šeru prvky úplně září, batoh je skvěle viditelný. Oceňuji i stabilitu stojícího batohu. Vrchní klopu je tedy potřeba, aby držela otevřená, odklopit opravdu o 180 stupňů, pak ale drží otevřená dobře. Trochu nezvyklá je kapsa na svačinu, která je "stavěná" tak, že její objem směřuje dovnitř batohu, to je ale asi o zvyku, dobrý nápad je uchycení na lahev symetricky tak, že nezatěžuje záda školáka na jednu stranu.
klad Při našem testování na výletě nás chytla intenzivní dešťová přeháňka, nebylo kam se schovat - musím velmi pochválit materiál batohu. Veškerá voda se srážela na povrchu batohu do kapek - stačilo batoh oklepat a byl zas super, vůbec nepromokl. S aktovkou, kterou jsme používaly v první třídě je to absolutně nesrovnatelné, o několik levelů výše, naše spokojenost je 100%ní. Dokonce teď s ním musíme i spát :-D
avatar
Svatoslava
klad V prvé řadě chci neskutečně moc poděkovat za možnost testovat takto kvalitní batoh, který bychom si asi dovolit nemohli. Proto mám z tohoto testování velikou radost, protože vím, že synova záda snad nebudou trpět ;-) Po rozbalení na nás vykoukl modrý nádherný Ergobag - synovi se hned zalíbily obrázky, které jsou na batohu na suchý zip (já doufám, že je časem někde nepoztrácí - to je asi úplně jediné malinkaté mínus). Jinak batoh má super pevná záda, krásně samostatně stojí na čtyřech "špuntech" jak je nazval můj syn, takže "náhodné" položení v zimě do sněhu či kaluže snad učebnicím moc neublíží ;-) Dále velice chválím hrudní a pánevní popruh a také reflexní prvky, které si myslím, že by měli být dnes už úplně na všech batozích. Batoh jsme testovali na výletu a při téměř každodenních nákupech v potravinách:-). Syn ho nosí rád a už se těší do školy - a aby také ne, když má takový krásný batoh. Ještě jednou moc moc ze srdce děkujeme :-*
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel