Testovaly jsme bezdotykový teploměr pro psy Helpmation. Máte pejska? Podělte se s námi o vaši zkušenost s tímto teploměrem.

image
otestováno
Počet recenzí
25
jak jste hodnotily
5
21x
4
3x
3
2
1x
1
doporučuje
96 %
Testováno v období
od 4. 8. 2015
do 3. 9. 2015

Sychravý podzim je tu a s ním i možné nachlazení či jiné nešvary, které potkávají i zvířata. Máte zkušenost s bezdotykovým teploměr Helpmation dog? Vložte svůj názor.

Helpmation dog  je bezdotykový teploměr pro psy, který změří teplotu organismu Vašeho psa během 1 sekundy.

Helpmation dog poskytuje nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak přesně změřit teplotu Vašeho psa bez stresování Vás i zvířete.

Psi, stejně jako lidé, mohou mít horečku, která bývá prvním ukazatelem většiny chorob. Helpmation dog pomůže včas odhalit změnu teploty Vašeho psa a zajistit jeho včasnou léčbu. Neléčení může vést k vážným zdravotním komplikacím.  Běžná teplota zdravého psa je v rozmezí  37,2°C až 39,4°C.

Místa na těle psa pro měření teploty - vnitřní ucho, horní čelist, konečník, břicho, třísla

Bezdotykový teploměr Helpmation dog můžete používat v několika režimech měření: teplota organismu psa, teplota povrchu předmětů či pokojová teplota.

Více se dozvíte ZDE.

Jak dopadlo hodnocení teploměru Helpmation pro psy se můžete podívat ZDE.

Hodnocení
25
avatar
Jaroslav
klad Bezdotykový teploměr pro psy Helpmation je prostě super. Zvířátka nestresuje. Měří rychle a přesně. Vše je změreno bleskově rychle za pouhou jednu sekudnu znáte teplotu vašeho pejska. Teploměr má několik režimů, které můžete využít. Bezva věc, pro pejska odpadá stres :)
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Daniela
klad Bezdotykový teploměr pro psy Helpmation je velmi šikovná vychytávka. Teploměr vypadá velice pěkně, myslím vizuálně, krásné zpracování barev. Musím vyzdvihnout i funkce měření teploty v místnost a teploty povrchů. Zbytečně psa při měření neobtěžuje. Jako další klad bych uvedla, že se příjemně drží v ruce. Rozhodně ho všem majitelům pejsků doporučuji.
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Jaroslava
klad doporučuji všem :) super
avatar
Martin
avatar
Monika
avatar
Marketa
klad Jednoduché měření teploty psa bez zbytečného stresu, navíc jednoduché ovládání. Jako plus vnímám i možnost měření teploty povrchu předmětů a především pokojové teploty. Oceňuji také rychlost měření teploty. Celkověš jsem naprosto spokojená a jsem ráda, že teploměr máme k dispozici, i když doufám, že nebude nutné jej používat příliš často.
avatar
eva
avatar
Ivana
avatar
Marie
klad Moc děkuji za možnost otestovat, máme pejsánka už 8 let a neměli jsme doma pro něj teploměr. Teploměr vypadá velice pěkně, myslím vizuálně, krásné zpracování barev. Musím vyzdvihnout i funkce měření teploty v místnost a teploty povrchů, v těchto parných tropických dnech se hodily i tyto funkce. Teploměr měří spolehlivě a je s ním snadná manipulace.
klad Jedinou nevýhodou je, že je teploměr poměrně hlasitý a nejde ztišit. I když je teploměr bezkontaktní, náš pejsek se bál, když slyšel ten zvuk.
avatar
Marie
klad Děkuji za možnost testování. Mám starší fenečku a už ji lecos trápí takže teploměr opravdu využiji. Na ovládání je jednoduchý a rychle teplotu změří, pro pejsky není nijak nepříjemný. Dokáže změřit teplotu povrchů i místností, a i pro lidi mi přišel docela přesný.
klad Chybí vypnutí zvuku nebo aspoň ztlumení, bylo to i na mě hlasité (natož pro pejsky), takže při prvním použití jsem se lekla.
příloha
avatar
Petra
avatar
Renata
avatar
Anita
klad V první řadě děkuji za možnost testování. U tohoto teploměru vidím jako velké plus jednoduchou, snadnou a vylmi rychlou obsluhu. Zbyteně psa při měření neobtěžuje, v našem případě se ukázalo jako nejvhodnější místo pro měření ucho. Zkusila jsem teploměr i na kocoury a též skvěle fungoval, jen ne u ucha, ale u konečníku a v oblasti břicha. Teploměr měřil velmi dobře i lidi, tudíž je dle mého univerzální. Jako další klad bych uvedla, že se příjemně drží v ruce. Celkově teploměr hodnotím jako velmi užitečnou věc do každé domácnosti.
klad Postrádala jsem tlačítko pro vypnutí, při cestování se teploměr může zapnout a tím zbytečně vybíjet. Též bych ocenila zvukového průvodce méně hlasitého, pes se zprvu leknul.
avatar
Jana
klad Děkuji moc za možnost otestovat bezdotykový teploměr pro psy. Oceňuji podsvícený LED displej, měření je rychlé a snadné. Myslím si, že každý pejskař by měl teploměr vlastnit, protože vás teploměr i upozorní zvukovým signálem při vysoké teplotě, dá se tak včas poznat onemocnění.
příloha příloha
avatar
Adéla
klad Chtěla bych poděkovat za možnost testování.
klad Dnes mi došel teploměr a okamžitě jsem jej vyzkoušela na našem psíkovi Viktorovi a je to super.
klad Náš pejsek už je starší má 13 let a tenhle teploměr jsem ráda přivítala, protože je lepší mít tenhle teploměr, když máte staršího pejska aby jste se mohli ujišťovat, že je zdravý a má správnou teplotu v daném rozmezí.
klad A také můžete měřit teplotu vzduchu a například mističek .
klad Takže doporučuji.
klad Teploměr mluví anglicky a tlačítka jsou také popsány anglicky, pokud někdo angličtinu neumí, i když dnes už to asi není zase takový problém, tak si ale stále myslím, že je to škoda.
příloha
avatar
Věra
avatar
Marika
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel