Nafigate Kyselina Hyaluronová 2%

image
otestováno
Počet recenzí
45
jak jste hodnotily
5
33x
4
9x
3
2x
2
1x
1
doporučuje
93 %
Testováno v období
od 28. 7. 2015
do 27. 7. 2015

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje každá třetí, která se přihlásí po testovací výzvě. Svým přihlášením potvrzujete, že váš věk je 30 let a výše. Testování proběhne v pondělí 27. července mezi 14:30 a 15 hodin. Celkem pro vás máme 15 koncentrátů kyseliny hyalurunové. 

Elixír mládí pro vaši pleť

Představujeme vám vysoce účinný 2% koncentrát kyseliny hyaluronové, což je nejvyšší možná koncentrace pro použití v kosmetice na trhu.
Tato 100% hydratační esence viditelně omladí vaši pokožku, a to již během pár týdnů.
Pocítíte a uvidíte okamžitý hydratační a zároveň dlouhodobý omlazující efekt.
Díky vysoké koncentraci aktivní látky a příjemné textuře ve formě gelu, má tento produkt výjimečné omlazujícím a regenerační účinky.

Kyselina hyaluronová od Nafigate Cosmetics pomáhá udržovat optimální hydrataci pleti, zvyšuje celkovou elasticitu a pevnost pleti, redukuje vrásky a mimické rýhy, ale také předchází jejich vzniku, čímž oddaluje viditelné příznaky stárnutí pleti.

Benefity:
-Maximální hloubková hydratace
-Redukce jemných i hlubokých vrásek
-Zlepšení pevnosti a pružnosti pleti
-Eliminace jizviček a ranek
-Sjednocení a celkové omlazení pleti

Více se dozvíte ZDE.

Jak dopadlo hodnocení koncentrátu kyseliny hyaluronové od Nafigate Cosmetics se můžete podívat ZDE.

Hodnocení
45
avatar
Zuzka
klad Odporúčam vyskúšať. Omladila moju pokožku, bola hydratovaná a jemná.
klad
klad
klad Odporúčam :-D :-D
avatar
Lucie
klad Nafigate Kyselina Hyaluronová 2% je opravdu skvělá. Kyselinu hyaluronovou mám oc ráda, protože díky ní vypadám opravdu mladší a krásnější a to každé ženě zvedne sebevědomí :) myslím, že by žádné ženě neměla chybět v její kosmetické taštičce :) doporučuji
avatar
Kamila
klad Jak slyším Kyselina Hyaluronová, tak vím, že produkt bude fungovat. Je to takový zázrak: Dokud máme kyseliny hyaluronové v našem těle dostatek, její přítomnost si neuvědomujeme, protože vše funguje tak, jak má.
klad Oči, kůže, klouby i měkké tkáně. Jenže to se začne časem měnit. Teprve pak poznáváme, jak nezbytná doopravdy je. Kyselina hyaluronová je zkrátka velký malý zázrak, jemuž jsme začali vzdávat zasloužený hold až v poslední době.
avatar
Marika
klad Na pleti tento výrobek jistě neuškodí, ale bohužel ani nedělá zázraky na počkání. lepší něco než nic, takže koho trápí mdlá pleť a první vrásky, určitě nesáhne vedle, když se svěří do rukou tohoto výrobku. Zajímavé je, že má tento produkt předcházet vzniku vrásek, tak možná zde by se to mohlo časem projevit..
avatar
Věra
klad Nejvíce bych chtěla doporučit masku na vyhlazení očních vrásek, která je opravdu perfektní. Její účinek je okamžitý a hodí se pro každou příležitost. Pokud Vás čeká nějaká událost - večírek, oslava, svatba a chcete omládnout o pár let, pak neváhejte a masku si pořiďte :) Budete se cítít báječně :)
avatar
Martina
klad Mám ji, objednala jsem si ji již dříve za body v Dárkovně. Gelová konzistence, kterou používám kolem očí a čekám, kdy zázračně omládnu. To se zatím sice nestalo, ale doufám, že i tak to má pro pleť přznivý efekt a nějaké ty výsledky či zlepšení aspoň mírné a malé.
avatar
Daniela
klad Nafigate Kyselina Hyaluronová 2% mě zaujala hlavně svým složením. Aplikace je velmi snadná, gel se snadno roztírá, pleť zůstává hydratovaná a jemná na dotek. Gel je v krásné, elegantní tubě. S tímto výrobkem jsem byla hodně spokojena a vřele ho všem ženám i dívkám doporučuji.
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Bibika
klad Vřele všem doporučuji, neváhejte*heart*
klad
klad
klad
klad
avatar
Jaroslava
klad doporučuji všem :) super
avatar
Monika
avatar
eva
avatar
Radka
avatar
Radka
avatar
Ivana
avatar
Lucie
klad Vyhovovala mi velikost balení, konzistence gelu, která se díky tomu nanášela. Po 3 týdenním testování je moje pleť hladší,mám lepší pocit ,ale viditelnou redukci vrásek jsem nezaznamenala.
avatar
Miloslava
avatar
Mária
klad Mám možnost testování kyseliny hyaluronové. Je mi 30 let a vrásky mám zejména na čele a dál mimické vrásky kolem očí. Gel je v krásné, elegantní tubě. Mě tekutější forma naprosto vyhovuje a jsem s konzistencí maximálně spokojená. Nanáším gel spíš jednou denně - večer, občas jsem nanesla i ráno. Pozoruji drobné narovnání jemnějších vrásek. Gel budu používat i nadále, krásně vypne a hydratuje pleť. Tuba vydrží na poměrně dlouho, jelikož stačí nanést opravdu malinko.
avatar
Renata
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel