Testovaly jsme luxusní krémové AROMA THERAPY svíčky. Jak jste svíčky hodnotily?

image
otestováno
Počet recenzí
63
jak jste hodnotily
5
58x
4
5x
3
2
1
doporučuje
100 %
Testováno v období
od 2. 4. 2014
do 30. 4. 2014

[*] [*] [*] TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje každá pátá, které se přihlásí po testovací výzvě a ještě luxusní AROMA&THERAPY svíčku netestovala. Testování proběhne ve středu 1. dubna mezi 10 a 10:30 hodin. Celkem pro vás máme připraveno 10 vzorků svíček o objemu 80ml. [*] [*] [*]

Ručně vyráběné, luxusní AROMA&THERAPY svíčky, jsou vyrobeny z tak jemného přírodního sójového vosku, že jej můžete použít také jako voňavý hydratační i masážní balzám. Jednoduše ponořte prst do rozehřátého vosku nebo nalijte vosk přímo na kůži. Teplota rozehřátého vosku je pouze příjemných 40 stupňů.

Vybrat si můžete ze čtyř různých vůní. Smyslná vůně Ylang Ylang a Mandarinka, stimulující Růže a Citrus, relaxační Citrus a Skořice nebo elegantní Cordina No.4.

Svíčky jsou vyrobeny z čistě přírodních materiálů, neobsahují žádné umělé přídavky. Obsahují proteiny, vlákninu a vitamín E, který je pro kůži výborný antioxidant.

Sójové svíčky produkují mnohem méně sazí než svíčky parafínové, jsou tedy vhodnější pro alergiky. Jejich spalováním se nezvyšuje obsah CO2 v atmosféře. Sójový vosk hoří pomaleji a svíčky tak vydrží až o 50% déle než parafínové. Sójový vosk snadno odstraníte (např. z textilu nebo nábytku) horkou mýdlovou vodou. Oproti parafínovým svíčkám uvolňují vonné svíčky ze sójového vosku více vůně.

Více se dozvíte ZDE.

 

 

 

Hodnocení
63
avatar
Zuzka
klad Som milovníčka rôznych sviečok a rozhodla som si zakúpiť aj túto krémovú :-D Bola som ňou milo prekvapená :-D má účastnú vôňu a prekvapilo ma že sa dá vosk natrieť na telo :-D stala sa moja obľúbená sviečka :-D Vrelo odporúčam
avatar
Šárka
klad Aromatické svíčky používáme často, vlastně denně a vyzkoušela jsem spousty druhů a značek,tato mě přesvědčila o tom, že je jedinečná, nádherná vůně a navíc se s ní lze namazat je to opravdu úžasné a žádná svíčka se jí nevyrovná.
klad Dostala jsem jako dárek dvě vůně v dárkové sadě skořicovou a mandarinkovou *heart*:-*
klad Velikou výhodou je i to, že vosk není horký a nepopáli
avatar
Lubomír
klad Super všem vřele doporučuji :-)
avatar
Anna
klad Luxusní krémové AROMA & THERAPY svíčky mohu jedině doporučit
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Daniela
klad Luxusní krémové AROMA & THERAPY svíčky mě velmi mile překvapily. Svíčka vydrží hořet docela dlouho. Vosk má příjemnou teplotu a po namazání na tělo krásně hydratuje pokožku. Pokožka mi příjemně voněla i druhý den. Tato svíčka je prostě skvělá a jako dárek by určitě potěšila každého. Rozhodně ji doporučuji.
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Michaela
klad Doporučuji moc super nnnnnnmfdgfurohftznohdtghifcuu hdzdv 7h the evidence v fakt nevím g h co by v v
klad Doporučuji moc super nnnnnnmfdgfurohftznohdtghifcuu hdzdv 7h the evidence v fakt nevím g h co by v v
avatar
Petra
klad Naprosto úžasné svíčky, které mají široké množství vůní v nabídce. takže si můžete vybrat tu pravou a jedinečnou vůni přesně podle vaší momentální nálady. Vydrží hořet opravdu hodně dlouho. Navíc můžete taky použít rozehřátý vosk jako masážní balzám na tělo.
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Jaroslava
klad svíčky nádherně voní, je hezká i jako dekorace někde ve vitríně. vydrží hořet dlouho. nejraději mám tu citrusovou se skořicí. je super i jako dárek :)
klad
avatar
Anna
klad Aromatické voňavé svíčky mám moc ráda..nejoblíbenější mám Růže a Citrus, relaxační Citrus a Skořice..všechno jsou to moje oblíbené vůně i příchutě..svíčky dlouho vydrží a oceňuji,že jsou vyrobeny z přírodních a nezávadných materiálů..a vůně je taky intenzivní..
avatar
Monika
avatar
Adéla
avatar
Anna
klad Svíčka neuvěřitelně krásně voní, není to nic vtíravého. Dalším kladem je, že i to malinké balení, co mi přišlo, docela dlouho hoří. Balíček příšel velice pěkně pěkně zabalen, okrasná stužka na krabici i na celofánu u svíčky.
klad Vadilo mi to, že svíčka přišla taková ulepená, ten "vosk" byl oblemcaný okolo skleničky a nějakým záhadným způsobem se piliny, jimiž byla vyslaná krabice, se dostali do svíčky.
avatar
Irena
klad Také děkuji za možnost testování. Naše svíčka má vůni Citrus&Cinnamon - voní báječně, dokonce ještě než jsme jí zapálili provoněla trochu místnost. Z horkého vosku jsem měla trochu strach, ale také jsme vyzkoušeli a je to opravdu příjemné. Kdo má rád atmosféru svíček určitě vyzkoušejte, stojí za to.....
avatar
Lucie
klad Obdržela jsem k testování s vůní Růže a citrus, musím říci,že mi vůně příliš nesedla, ale to je jenom subjektivní pocit. Vše ostatní hodnotím jako vynikající- luxusní balení, intenzita vůně i funkce svíčky jako masážní vosk. Vosk opravdu krásně hydratuje pokožku. Velice vhodný tip na dárek.
avatar
Martina
klad Svíčka dorazila elegantně zabalená a i přez celofán byla cítit její příjemná vůně. Svíčka vydrží hořet docela dlouho. Vosk má příjemnou teplotu a po namazání na tělo hidratuje pokožku. Pokožka vydrží po namazáni vonět i několik hodin.
avatar
Petr
klad Děkuji za možnost testování této úžasné svíčky. Přišla svíčka s vůní Ylang Ylang & Mandarinka a je to naprosto ojediněla a velice příjemná vůně, která provoněla celý byt. Celá rodina hned vyzkoušela, jak vosk funguje jako balzám. Ruce jsou potom hydratované, hebké a nádherně voňavé. Za celou rodinu tedy doporučuji, je to skvělá volba pro milovníky svíček.
avatar
Petra
klad Testovala jsem vůni Ylang Ylang & Mandarin. Svíčka dorazila opravdu luxusně zabalená. Skusila jsem voskem namasírovat manžela :-) , A byl spokojený, vosk ho nepálil. Navíc pak krásně voněl po mandarinkách :-D . Vůně svíčky je hodně aromatická. Ruce mi voněli i druhý den :-) . Mohu vřele doporučit :-)
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel