Nákup jedna dvě - nová aplikace pro mobilní telefon

image
otestováno
Počet recenzí
36
jak jste hodnotily
5
21x
4
8x
3
5x
2
1x
1
1x
doporučuje
81 %
Testováno v období
od 3. 10. 2014
do 30. 11. -0001

PRODLUŽUJEME VÝZVU! Ještě stále se můžete přihlásit a testovat novou aplikaci na nákupy s odvozem až domů.

[*] [*] [*] TESTOVACÍ VÝZVA JE PRODLOUŽENA!!! Přihlaste se v  komentářích a můžete získat  slevu na nákup v hodnotě 129,- Kč. Celkem hledáme 40 testerek! [*] [*] [*]

Vyzkoušejte nákupní seznam, který nakoupí za vás. Nová aplikace pro mobilní telefon vám umožní nadiktovat do nákupního seznamu vše, co vám doma chybí. S aplikací ušetříte čas a ten můžete věnovat sobě nebo svým nejbližším. V současné době služba funguje na území Prahy a v jejím blízkém okolí. 

Aplikace funguje podobně jako běžný papírový seznam. Položky nákupu zapisujte postupně na seznam. Ke každé položce vám aplikace vyhledá a nabídne odpovídající zboží. Z nabídky si pak jednoduše vyberete výrobek, který chcete koupit. I velký nákup pro celou rodinu tak zvládnete „jedna dvě“. 

Více o aplikaci pro Android se dozvíte ZDE a pro Apple ZDE.

Jak nakupovat?
1) Nákup začíná tím, že si vyberete obchod kde chcete nakupovat.
2) Poté zapíšete nebo nadiktujte seznam položek, které chcete objednat.
3) Aplikace Vám vybere odpovídající položky.
A pak už jen objednáte.

 

Hodnocení
36
avatar
Marta
klad Velký mínus, je ten, že působí v okolí Hlavního města Prahy. Dále to zdržuje čas a více musím trávit čas na mobilu.a v tim seznMem take nejdem spokojena...
avatar
Marika
klad Tato služba funguje pouze na území hlavního města Prahy. Nicméně to považuji za dobrý způsob objednání a nákupu zboží z pohodlí domova, například v době nemoci, nebo pro imobilní zákazníky. Někdy je ale lepší si prohlédnout v obchodě, co skutečně kupujete, pokud nejde o běžně kupované položky.
avatar
Marika
klad Tato služba funguje pouze na území hlavního města Prahy. Nicméně to považuji za dobrý způsob objednání a nákupu zboží z pohodlí domova, například v době nemoci, nebo pro imobilní zákazníky. Někdy je ale lepší si prohlédnout v obchodě, co skutečně kupujete, pokud nejde o běžně kupované položky.
avatar
Bibika
klad vřele doporučuji, za mě maximální spokojenost a radost, příjemně překvapená!!8-)8-)
klad
klad
avatar
Monika
avatar
Petra
avatar
Anna
avatar
Renata
avatar
Olga
avatar
Lucie
avatar
Věra
avatar
Hana
klad Konečně se mi podařilo stáhnout. je to pro mne zajímavé, něco nového, ale zatím spíše jen hračka, inspirovalo mne to k prozkoumání kvanta obdobných aplikací, které v mobilu mám.. Nejsem v tom zběhlá, trvá mi to déle než napsat seznam na papírek a zajet do 3 km vzdáleného obchodu s dobrými cenami. Ale nevzdávám to, zkusím nabídku využít na 100%.
avatar
Klára
klad Já problémy se stažením aplikace měla, ale asi proto, že je to má první aplikace v mobilu :-) Ale dílo se nakonec podařilo. Ocenila bych tedy větší nabídku obchodů, ale zatím se s tím nějak sžívám. Objednávání už není nic těžkého, takže to zvládne snad každý :-)
avatar
Jana
klad Ja vyuzila hned druhy den neb lednicka uz byla opravdu prazdna. Stazeni aplikace u me bylo bez jakykoliv problemu, mam iPad. Sama aplikace mi prisla velice intuitivni a potesila me i "pritomnost" eshopu Rehberg, ten ja rada. Objednala jsem tedy bez problemu a hned treti den rano v predem domluveny cas prijel velice sympaticky pan s megabednou potravin (velice prakticke skladovani, papirovou krabici jsem dostala celou). Za me doporucuji.
avatar
Lucie
klad DOPORUČUJI. Výborná aplikace. Tato aplikace není náročná na obsluhu, stažení proběhlo také bez problémů. Co se týká objednávání, je intuitivní a jednoduché. Aplikace funguje bez problémů. Jsem moc spokojená.
avatar
Lucie
klad Myslím, že aplikace je opravdu dobrý nápad, i ovládání je pěkné. Ze začátku jsem s aplikací měla problémy, ale to je tak vždy s něčím novým, než se člověk naučí, jak s danou věcí pracovat. Myslím, že až se vychytají chybičky bude to skvělá věc.
avatar
Jaroslav
avatar
Lucie
klad Aplikace je celkově dobrý nápad, akorát je škoda, že je omezené množství obchodů v aplikaci. S tím souvisí i to, že nebylo upřesněno, ve kterém obchodě v aplikaci máme nakupovat. Nakonec se můj vzniklý problém vyřešit z důvodu velké vstřícnosti jak ŽENY s.r.o., tak aplikace a konečného obchodu.
klad Aplikace asi není úplně jednoduchá ze začátku pro ne úplně zkušeného člověka se smartphony. Počáteční problémy s chodem aplikace byly rychle vyřešeny, což velmi oceňuji - rovněž přístup ze strany provozovatelů aplikace.
avatar
Ludmila
avatar
Anna
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel