Jak dopadlo testování Plenkových kalhot Pampers Premium Care?

image
otestováno
Počet recenzí
56
jak jste hodnotily
5
44x
4
8x
3
3x
2
1x
1
doporučuje
93 %
Testováno v období
od 14. 3. 2015
do 30. 6. 2015

[*] [*] [*] Zážitkové testování plenek Pampers pro maminky s dětmi okolo jednoho roku. Patronkou akce je Marta Jandová. / Ženy na tuto akci oslovujeme přímým mailingem a potvrzujeme účast individuálně. [*] [*] [*]

Inovativní Kalhotky Premium Care: pohodlné používání, snadná výměna a rychlé navléknutí.

Ultra suché plenkové kalhotky Premium Care s elastickým pasem jsou novinkou, která pomáhá udržovat optimální stav kůže.

Jsou tak měkké, že si dítě jejich nošení ani nevšimne. Tyto nové kalhotky jsou navrženy speciálně pro každodenní použití u aktivních batolat ve věku 10-12 měsíců.

Jejich použití je vhodné od chvíle kdy se postaví, až do té doby, než použití plenek přestane být potřeba. Všestranná měkkost a mimořádná suchost kalhotek Pampers Premium Care poskytuje malým dětem komfort, díky kterému mohou svobodně objevovat svět bez překážek a dále se rozvíjet.

Maminky je navíc mohou na aktivní dítě rychle natáhnout a jednoduše vyměnit.  Premium Care Pants se snadno natáhnou na každé aktivní dítě, které se učí stát a samostatně se pohybovat a zároveň jdou překvapivě snadno sundat bez rizika ušpinění dětské pokožky – kalhotky se po straně snadno roztrhnou a po použití mohou být zabaleny jako běžné plenky.

Pro večery, kdy dítě klidně spí, mohou být Premium Care Pants zaměneny za samolepící typ Pampers Premium Care.

Více se dozvíte ZDE nebo na facebooku.

 

 

Hodnocení
56
avatar
Hana
klad Tak tedy plenkové kaplhotky jsou opravdu skvělé. Moc se mi na nich líbí jejich super praktičnost a neuvěřitelná savost. Krásně se s nimi manipuluje a syn je celou noc suchý. A není po nich opruzený, určitě ocení každá maminka mohu vřele doporučit...
avatar
Zuzka
klad Detské pampers premium care sme v našej domácnosti odskúšali a boli sme spokojný s kvalitou. ODPORÚČAM
klad
klad :-D
avatar
Lucie
klad Tak tedy plenkové kaplhotky jsou opravdu skvělé. Moc se mi na nich líbí jejich super praktičnost a neuvěřitelná savost. Krásně se s nimi manipuluje a syn je celou noc suchý. A není po nich opruzený, určitě ocení každá maminka :) mohu vřele doporučit :)
avatar
Šárka
klad Tyto plenky jsme měli jak dcerka byla malinká a byly skvělé, nepřipouštěly mokro, pěkně pruží.Pozdeji jsem koupila jak dcerka byla větší,ale bohužel na noc nestačily a ráno nebo během noci už bylo dost mokro a šla už cítit umělinou:;( Cenově se dají sehnat výhodněji v akcích,jinak běžná cena je příliš vysoká.
klad Pro malé miminka super,pro ty větší bych volila jinou variantu Pampers např.Pants
avatar
guest
klad Plenky vyuzivame na noc kdy Zdenda spi celou dobu a nechci aby se budil kvuli mokru... plenky tekutinu zadrzi v sobe a nenechavaji zbytecne miminko s neprijemnym pocitem, skvele sedi a jsou prijemne na dotek a neopruzuji
klad Bohuzel pri zaplneni je citit trocha chemie ale neni citit obsah a jsou hodne naducane, prouzkem se radeji neridime ne vzdy je naplnena ale prouzek sviti i pres bodycko
avatar
Lucie
klad Pampers Premium Care jsem používala, když byli děti opravdu malinké. Byli příjemně hebké a co bylo nejdůležitější, nijak nezapáchaly. Naopak, nepoužité krásně voněly. Z ostatních druhů Pampers jsem cítila divný odér. Plenkové kalhotky jsem pak také zkoušela, ale dceři moc nevyhovovaly, tak jsem od nich upustila.
klad Přijdou mi docela drahé a dceři moc nevyhovovaly. Stěžovala si, že jí bolí, že je nechce. A to není žádný cvalik, takže jsme vrátili ke klasickým plenkám, které ji seděli lépe.
avatar
Veronika
klad Veliká spokojenost.Chytré řešení jak učit ditko na nočník. Snadné navlékání i svlékání cerka si užívá spoustu legrace. Jemné lehké a neprotékají. Dáváme i na noc a spokojenost v noci se nebudu a klidně spinká ráno se probouzí vesela. Cenově výhodné i
avatar
Sylva
klad Plenkové kalhoty Pampers Premium Care ráda doporučuji. Plenky pěkné sedí, vydrží i celou noc, sedí pěkné kolem nozicek a neprotékají. Mají pěkný design. Cena je docela vysoká, takže je střídáme s plenkami Dada. Plenky Pampers jsou kvalitní a řekla bych, že určitě i pohodlné. Doporučuji.
avatar
Lubomír
klad Super všem vřele doporučuji :-)
avatar
Nikola
klad Kupila som ich len nahodou, nakolko som si nevsimla ze su to nohavicky no bola som velmi spokojna. Pekne sa daju natiahnut a prisposobia sa telicku, Nikde netlacia a ani nezanechavaju znamky cervenej koze alebo podrazdenia. Vydrzia aj celu noc a daju sa na boku pekne roztrhnut. Odporucam
avatar
Anna
klad Plenkové kalhoty Pampers Premium Care mohu všem maminkám jedině doporučit
avatar
Šárka
klad S Plenkovymi kalhotksmi Pampers Premium Care se moje dcera setkala už v porodnici.mela jsem pro ni koupenou velikost 1. Nyní nosí velikost 4 a stále kupují Plenkové kalhoty Pampers Premium Care. Občas koupím i variantu pants. Plenkové kalhotky dcera nikdy neprocurala. Nedráždí ji na pokožce.
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Daniela
klad Plenkové kalhoty Pampers Premium Care jsou naprosto perfektní. Pěkně sedí nikde neodstávají. Příjemně voní. Plenky jsou nádherně měkké a zdají se velmi pohodlné. Jsem spokojená s tím, že nové plenkové kalhotky se dají rychle obléknout. Též mi udělal velkou radost testovací proužek . Rozhodně doporučuji.
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Michaela
klad Skvělé, rozhodně doporučuji.
klad Ve vvbbbvb bb bb v by v v by bylo v v by v gvv cvičení v v centru v v centru v v vvbbbvb vvbbbvb vč n
avatar
Petra
klad Výborné plenkové kalhotky, které se jednoduše natáhnou a při potřebě sundání se po stranách roztrhnou a jsou hned dole. Nasají opravdu hodně tekutiny, takže miminko vydrží v suchu celou noc. Při použití přes den i u těch nejaktivnějších miminek nehrozí sesunutí nebo shrnutí plenky.
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Iveta
klad Mohu jen doporučit. Měla jsem je hned v porodnici. Nejvíce se mi líbil ten proužek. Podle toho jsem zjistila jestli mi pláče kvůli tomu jestli je počůraný.
avatar
Jaroslava
klad doporučuji všem :) super
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel