Intimgel s konopím, tea tree a zeleným čajem HERBAVERA

image
otestováno
Počet recenzí
62
jak jste hodnotily
5
57x
4
3x
3
1x
2
1x
1
doporučuje
97 %
Testováno v období
od 31. 3. 2015
do 30. 11. -0001

[*] [*] [*] TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje každá třetí, která se přihlásí po testovací výzvě. Testování proběhne v pondělí 30. března mezi 9 a 9:30 hodin. Celkem je pro vás připraveno třicet intimgelů.  [*] [*] [*]

Intimgel s konopím a tea tree oil je velmi jemný mycí přípravek bez obsahu mýdla, určený pro mytí a ošetření intimních partií.

Nedráždivé složení s olejem z čajovníku australského, zeleného čaje a konopného oleje napomáhá udržet přirozené prostředí intimních míst, pH odpovídá prostředí a je výši 4,5.

Tea tree má slabě antiseptické účinky, zelený čaj zklidňuje a konopný olej regeneruje.

 

Více se dozvíte ZDE.

Hodnocení
62
avatar
Zuzka
klad S produktom Herbavera som spokojná a vrelo odporúčam vyskúšať každej žene.
klad
klad
klad :-D :-D
avatar
Lucie
klad Intimgel s konopím, tea tree a zeleným čajem HERBAVERA je skvělý v tom, že vůbec nedráždí pokožku na tch nejintimnějších místech. Navíc konopnou kosmetiku mám osobně hodně ráda, protože má nejlepší účinky. Tento výrobek určitě doporučuji, určitě stojí za vyzkoušení
avatar
Věra
klad Intimgel s konopím, tea tree a zeleným čajem HERBAVERA je šetrným prostředkem, který má antiseptické účinky a krásně zklidňuje! Pomocí konopného oleje také regeneruje: Intimgel s konopím, tea tree a zeleným čajem HERBAVERA neobsahuje mýdlo, naopak má ph 4,5
avatar
Lubomír
klad Super všem vřele doporučuji :-)
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Michaela
klad Hezká vůně, trochu tekutejsi ale ničemu nevadí. Určitě bych doporučila. Je to kvalitní gel a nedráždí. Má hezky obal a dobře se dávkuje............................................................... ................ .....................
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Michaela
klad Skvělé, rozhodně doporučuji.
klad Ve vvbbbvb bb bb v by v v by bylo v v by v gvv cvičení v v centru v v centru v v vvbbbvb vvbbbvb vč n
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Bibika
klad skvělýýýýý, doporučuji všem :)
klad
klad
klad
avatar
Jaroslava
klad vdoporučuji všem :) super
avatar
Daniela
klad Intimgel s konopím, tea tree a zeleným čajem HERBAVERA má hezké a praktické balení. Gel je tekutější a moc nepění a má krásnou jemnou vůni. Myslím, že je to schopný konkurent těch dražších a více propagovaných výrobků. Byla jsem s ním moc spokojená a všem ženám ho mou jedině doporučit.
avatar
Anna
avatar
Marika
avatar
Pavla
klad Mnohokrát děkuji za možnost testovat. Byla jsem velmi mile překvapena i za přiložené vzorečky, což mou touhu po testování ještě umocnily :) Jediná nevýhoda byla, že tam není pumpička, ale to si myslím, není až tak podstatné. Gel strašně příjemně voněl, za mě by mohl mí tuhší konzistenci, ale pokožka po něm byla příjemně vláčná a cítila jsme se velmi dobře, což je podstané. Určitě doporučuji dále :)
avatar
Ondrej
avatar
Anna
klad Moc děkuji za možnost otestovat. Velice mile jsem byla překvapená, že v zásilce byly přiloženy i vzorečky, to mě moc potěšilo :). Samotný gel je velice příjemný a nedráždí. Vůně je jemná nevtíravá a přitom jsem se po použití cítila svěží. Hodnotila jsem 9 a jediný důvod bylo balení, více by mi vyhovovalo balení s pumpičkou.
avatar
Soňa
klad Intimní gel mohu doporučit. Příjemně voní po tea tree a i po holení není agresivní jako některé jiné mycí gely. Navíc jsem od této značky měla i další milé vzorky na zkoušku. Jediné s čím nejsem příliš spokojená je konzistence. Je příliš řídký, tak se s ním docela hodně plýtvá.
avatar
Helena
klad S intimgelem jsem velmi spokojena. Jeho konzistence je trošku řidší, než bývá obvyklé, voní krásně po citrusech a chladí. Ráda jsem testovala. Doporučuji všem, já se po něm v obchodě teda určitě podívám!
avatar
Eva
klad S intim gelem Herbavera jsem spokojená,příjemná vůně po tea tree.V balíčku jsem měla další vzorečky značky Herbavera,což mě velice překvapilo.Mohu ho všem doporučit,jen bych přivítala dávkovač,jelikož mi vždy vyteklo zbytečně moc gelu!Jinak vše v pořádku a ještě jednou děkuji.:-)
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel