Co říkáte na 4000 series Automatický expresovač HD8847? Hodnocení dopadlo výborně

image
otestováno
Počet recenzí
27
jak jste hodnotily
5
21x
4
5x
3
1x
2
1
doporučuje
96 %
Testováno v období
od 24. 8. 2015
do 31. 8. 2015

Výborné espresso a skutečná chuť filtrované kávy.

Vždy z čerstvých kávových zrnek.

Je libo tradiční ranní kávu, nebo byste si dali silné espresso? Jedinečná funkce CoffeeSwitch umožňuje milovníkům filtrované kávy přepínat z espressa na klasickou kávu. Obojí z čerstvých zrn jedním zatažením páčky.

Jakákoli káva pro jakýkoli okamžik

  • Espresso a klasická káva díky jedinečné funkci CoffeeSwitch
  • Krémové cappuccino jedním dotykem s vestavěnou karafou na mléko

 Váš zážitek z čerstvé kávy

  • Vynikající chuť díky 100% keramickým mlýnkům
  • Nastavitelné mletí pro chuť, které dáváte přednost
  • Přizpůsobte si kávu volbou její síly

 Snadné použití

  • Přístroj snadno ovládejte pomocí intuitivního displeje
  • Díky nastavitelné hubičce na kávu se přizpůsobí šálku

 Snadné čištění a údržba

  • Potěšení bez nepořádku: vysoká kapacita v kompaktním designu
  • Snadné čištění díky plně odnímatelné varné jednotce
  • Cyklus automatického čištění a odstraňování vodního kamene

 

Kód produktu: HD8847

Více informací se dozvíte zde.

Hodnocení
27
avatar
Kamila
klad Automatický espresovač HD8847 se spoustou příjemných funkcí znám od setřiny kamarádky. Při žádné návštěvě nezapomeneme zajít právě na onu skvělou kávičku. Jde nastavit síla mletí dle chuti i velikost šálku. Espresovač si zapamatuje i moji oblíbenou kávu. Ovládání je velmi jednoduché, stejně tak i jeho čištění. Krémové cappuccino s jemně vyšlehanou pěnou je vynikající i díky čerstvému mléku v karafě. Káva připravená v tomto espressovači lahodí oku a vytvoří příjemnou přátelskou domácí kavárnu. Proto jsme u kamarádky pečené, vařené neboli často.
avatar
Lubomír
klad Super všem vřele doporučuji :-)
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Jaroslava
klad doporučuji všem :) super
avatar
Libuše
klad Na tomto presovači se mi líbí, že je jeho součástí mlékovač, jelikož mojí nejoblíbenější verzí kávy je Latte. Ovládání je velmi jednoduché, přímo na přístroji je vše uvedeno. Ocenila bych i velikost přístroje, do mé malé kuchyně by ideálně zapadl.
avatar
Aleš
avatar
Martin
avatar
Olga
klad Měla jsem možnost otestovat tenhle espresovač. Ovládání je velmi jednoduché, intuitivní. Dokonce i já, jako člověk, který se s espresovačem osobně nikdy nesetkal, jsem vše rychle pochopila. Karafa na mléko je umístěna z přední části, je výborně přístupná. Samotná káva chutná skvěle.
avatar
Olga
klad Měla jsem možnost otestovat tenhle espresovač. Ovládání je velmi jednoduché, intuitivní. Dokonce i já, jako člověk, který se s espresovačem osobně nikdy nesetkal, jsem vše rychle pochopila. Karafa na mléko je umístěna z přední části, je výborně přístupná. Samotná káva chutná skvěle.
avatar
Helena
klad TENTO ESPRESOVAČ MĚ VELICE OKOUZLIL.
klad MEZI MÉ OBLÍBENÉ KÁVY PATŘÍ CAPPUCCINO A TO SI MOHU LEHCE DOPŘÁT JEDNIM DOTYKEM POMOCÍ KARAFY NA MLÉKO.
klad VELIKOST KÁVY I TO JAK MÁ BÝT SILNÁ SI MOHU JEDNODUŠE NASTAVIT A ULOŽIT DO PAMĚTI.
klad JEHO DESING I FUNKČNOST USPOKOJÍ I TOHO NEJNÁROČNĚJŠÍHO KLIENTA A PROTO PO VLASTNÍM ODZKOUŠENÍ MOHU DOPORUČIT VŠEM
avatar
Hana
klad Automatický espresovač HD8847 má spoustu příjemných funkcí. Mohu si vybrat z více druhů kávy, nastavit si sílu mletí dle chuti i velikost šálku. Espresovač si zapamatuje i moji oblíbenou kávu. Ovládání je velmi jednoduché, stejně tak i jeho čištění. Krémové cappuccino s jemně vyšlehanou pěnou je vynikající i díky čerstvému mléku v karafě, která se dle potřeby vyjme a může se uchovávat v ledničce. Mohu ji dát i do myčky. Káva připravená v tomto espresovači lahodí oku a vytvoří příjemnou domácí kavárnu. Oceňuji i jeho luxusní design. Tento espresovač mohu jen doporučit.
avatar
zdeňka
klad Espresovač mě velmi zaujal svým elegantním designem a všestranným použitím. Díky napěňovači mléka byla pěna sametově hustá a výborná. Káva namletá pomocí keramických mlýnků těsně před použitím je čerstvá a krásně voňavá. Espresovač mohu jen doporučit.
avatar
Adéla
avatar
Iveta
klad Automatický espresovač mě upoutal hned na první pohled a stal se mým největším favoritem mezi testovanými espresovači. Jedná se o velmi elegantní doplněk do kuchyně. Espresovač je nejen hezký na pohled, ale i skvěle zpříjemňuje přípravu kávy. Stačí zmáčknout knoflík a káva je v mžiku připravena. Když uživatel chce vychutnat svou kávu s napěněným mlékem, tak během chvilky mu ji espresovač připraví tak, že chutná jak z nejlepší kavárny. Espresovač má velmi dobře řešenou nádobku na mléko, kterou lze odejmout a uchovat v lednici. Sílu kávy a množství vody si milovník kávy naprogramuje podle momentální chuti. Toto intuitivní ovládání mi naprosto vyhovuje. Také údržba je velmi příjemná. Pouze vylít vodu a vysypat přebytečný odpad z kávy a espresovač je zase jako nový.
avatar
Monika
avatar
Tereza
avatar
eva
avatar
Ivana
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel