Vybrané testerky právě testují chuť čerstvě namletých provensálských bylinek z Kotányi mlýnku

image
přihlašování uzavřeno
kolik se toho testuje
30
konec testování
15. 12. 2019


Výjimečná směs provensálských bylinek

Jsou typické pro jih Francie. Pokrmům z masa a ryb propůjčí nezaměnitelnou chuť středomořské kuchyně. Ideální spojení s rybou a masovými pokrmy, jídly z grilu, do marinád.

Složení: Mořská sůl s jódem, rozmarýn, tymián, paprika, petržel, kurkuma, pískavice řecké seno, bazalka, saturejka, estragon.

Přednosti Kotanyi mlýnků:

  • Možnost mletí najemno i nahrubo.
  • Praktické použití víčka i jako odměrky, namelu si v zavřeném mlýnku, pak víčko odšroubuji a nasypu tolik koření, kolik potřebuji, aniž by mi vnikla do mlýnku pára z hrnce, pokud bych mlela přímo nad ním – ochrana proti zvlhnutí obsahu mlýnku.
  • Výrazná chuť i vůně, která vzniká čerstvým namletím koření a bylinek.
  • Hezký design, který se dobře drží a umožňuje rychlé použití.
  • Velký výběr různých koření a směsí bylinek.
  • Chytré rozlišení barevnou řadou, která urychlí výběr již při nákupu – intuitivně například zelený vršek značí bylinky, bílý sůl, černý pepř či červený papriku nebo chilli.
  • Snadná recyklovatelnost – celý mlýnek i s plastovým vrškem je možné vhodit do kontejneru na sklo.

Více informací najdete TADY.


Mrkněte TADY, připravily jsme pro vás tip na recept

s použitím provensálských bylinek Kotanyi.

Vybrané testerky

avatar
Josefína Č.
avatar
Zita1
avatar
Pavla Ž.
avatar
Ivana P.
avatar
Drahomíra R.
avatar
Martina B.
avatar
Marie K.
avatar
Jana T.
avatar
Kendzinka
avatar
Nikola P.
zobrazit všechny přihlášené