Testovaly jste s námi vynikající BIO marmeládu a džem

image
otestováno
Počet recenzí
44
jak jste hodnotily
5
43x
4
1x
3
2
1
doporučuje
100 %
Testováno v období
od 13. 6. 2017
do 12. 7. 2017

Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vašem žaludku? Pokud však nezvládnete celou sklizeň spořádat během sbírání, připravte si ze sladkých plodů vynikající marmelády či džemy. 

Testování proběhlo na výbornou, marmelády od vás získaly celých 98% 

 

*enzo* základem je BIO třtinový cukr

*enzo* obsahuje jen BIO cukr a pektiny

*enzo* směs je bez konzervantů

*enzo* vhodná pro sladké ovoce

*enzo* balení vystačí na 1 kg ovoce

V případě, že máte sladší typ ovoce, vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.

Více informací ZDE.

Hodnocení
44
avatar
Zuzka
klad Mám v obľube Bio produkty tak preto som neváhala kúpiť tento produkt. Žiadne konzervanty a vystačí na kilo ovocia. Odporúčam
klad
klad :-D
avatar
Markétka
klad pokud váháte, zda produkt zakoupit, nebo radši ne, rozhodně vřele doporučuji, jen do toho. Požitek se vyplatí!!
klad pokud váháte, zda produkt zakoupit, nebo radši ne, rozhodně vřele doporučuji, jen do toho. Požitek se vyplatí!!
avatar
Marika
klad Snažím se jít cestou zdravého životního stylu, volit kvalitní suroviny, omezit rafinovaný cukr, nebo úplně vymanit ze stravy. Proto velmi oceňuji, že tento želírovací cukr je třtinový a navíc bio. Svůj účel plní, takže ho budu od teď preferovat před ostatními, na které jsem byla běžně zvyklá.
avatar
Petra
klad BIO třtinový želírovací cukr od firmy Labeta jsme použili na zavařování letos poprvé. velkým kladem výrobku je, že neobsahuje konzervanty a především to, že se nemusí dále přidávat další cukr. zatím jsme marmelády neotevřeli, ale byly tuhé a krásně voňavé.
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zelirovaci cukr :) za mě dobrý vyrobek
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zelirovaci cukr :) za mě dobrý vyrobek
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zelirovaci cukr :) za mě dobrý vyrobek
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zelirovaci cukr :) za mě dobrý vyrobek
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zelirovaci cukr :) za mě dobrý vyrobek
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zelirovaci cukr :) za mě dobrý vyrobek
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zrlirovaci cukr :)
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zrlirovaci cukr :)
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zelirovaci cukr :) za mě dobrý vyrobek
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zrlirovaci cukr :)
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zrlirovaci cukr :)
avatar
Kateřina
klad Do testování jsem se nedostala, ale samozřejmě jsme doma něco zavařovali, takže mě brnkl do očí právě bio třtinový cukr. Dobře se s ním pracovalo a teď už máme otevřenou jahudkovou marmeládu. A je perfektní, takže buď jsem tak moc šikovná, nebo na tom má zásluhu i zrlirovaci cukr :)
avatar
Věra
klad BIO želírovací třtinový cukre Labeta je konečně parádní zdravou alternativou bez konzervantů a konzervačních látek, které zatěžují naše tělo, ale také životní prostředí. Jsem moc ráda, že tuto alternativu mohu zařadit do svého jídelníčku a vytvářet tak zdravější džemy a marmelády :)
avatar
Kamila
klad Již jsem také vařila marmeládu s BIO želírovacím třtinovým cukrem Labeta. Návod na krabici je stručný, příprava snadná. Želírovací cukr je dostatečně sladký, již není potřeba doslazovat. Jedná se o skvělý výrobek. Džem je správně tuhý, povedl se. :-)
avatar
Martin
klad Marmeláda vyrobená z tohoto Bio želírovacího cukru má naprosto dokonalo, lahodnou chuť i konzistenci, úžasně voní a rozhodně není přeslazená. Výhodou želírovacího cukru je rychlost a praktičnost, protože již se žádný cukr nemusí přidávat navíc. Od Labety se nám osvědčily všechny výrobky.
avatar
Alena
klad Želírovací cukr od Labety znám, ale poprvé jsem použila Bio se třtinovým cukrem. Návod na krabici je psaný jednoduše, a celá příprava je velmi snadná. Použila jsem sladké meruňky, jam je oslazený akorát, balení opravdu vystačilo na jedno kilo ovoce. Vyrobený jam je lahodný, a připravený za pár chvilek.
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel