Klobása Princ a salám Císař Krahulík

image
otestováno
Počet recenzí
54
jak jste hodnotily
5
45x
4
7x
3
2x
2
1
doporučuje
96 %
Testováno v období
od 24. 3. 2015
do 30. 11. -0001

[*] [*] [*] TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje každá čtvrtá, která se přihlásí po testovací výzvě a nevytestovala si Gombaseckou klobásu před Vánoci ani jaternici s jelítkem OD NÁS. Testovací výzva padne v pondělí 23. března mezi 15 a 15:30 hodin. Patnáct z vás dostane klobásu Princ a salám Císař. [*] [*] [*]

Nová vlajkovou loď mezi krahuleckými salámy - Císař – trvanlivý fermentovaný výrobek španělského typu s výraznou strukturou a chutí papriky. Salám ve tvaru plochého hranolu, s příjemnou, lehce kouřovou a aromatickou vůní. Chutná přiměřeně ostře, je vláčný, až křehký.

Vhodný ke sklence kvalitního červeného vína, nebo ušlechtilého destilátu.

Klobása Princ, vycházející z oblíbeného salámu stejného jména. Fermentovaná pochoutka z vepřového a hovězího masa s velice sofistikovanou, jemně kořeněnou chutí uherského typu bude jistě doprovázet labužníky nejen při slavnostních příležitostech.

Více se dozvíte ZDE.

Hodnocení
54
avatar
Hanka
klad Klobasa Princ je velice vkusna klobasa, podobna chut uheraku. Velke mnozstvi kombinace veproveho a hoveziho masa, lehce korenene. Kupuji pri slavnostnich udalostech jako jsou narozenony, vecirek a jine. Rada klobasu konzumuji s bilym vinem. Pritel si da klobasu k pivu.
avatar
Antonín
klad Klobásu princ zbožňujeme celá rodina. Dokonalá chuť masa a koření. Je výborná na jednohubky, nebo jen tak zakusovat k vínku. Opravdu velice kvalitní výrobek. Ještě se nám nestalo, že by jsme v něm našli nějakou křupku, nebo tak... je to lahůdka. Doporučujeme.
příloha
avatar
Věra
klad Klobása Princ a salám Císař Krahulík kupuji pravidelně pro svého tatínka, která si tyto výrobky moc oblíbil. Líbí se mi, že na Vánoce je dodávají také v dárkovém balení a tak je kupuji každý rok. Chutově jsou výborné a hlavně jsou z kvalitních surovin. Jsou to poctivé výrobky, které se nemají za co stydet!
avatar
Věra
klad Klobása Princ a salám Císař Krahulík kupuji pravidelně pro svého tatínka, která si tyto výrobky moc oblíbil. Líbí se mi, že na Vánoce je dodávají také v dárkovém balení a tak je kupuji každý rok. Chutově jsou výborné a hlavně jsou z kvalitních surovin. Jsou to poctivé výrobky, které se nemají za co stydet!
avatar
Alena
klad Výrobky Krahulík jsou za mě top. Je to jistota kvality. Klobása princ, je pro opravdové fajnšmekry . Na řetu je krásná, jemná mozaika, chutě jsou pikantní ale vyvážené. Nesmí chybět na žádné oslavě, obloženým mísám, nebo jen tak zakousnout k vínku...
avatar
Lubomír
klad Super všem vřele doporučuji :-)
avatar
Jaroslav
klad Tyto klobásy dostávám pravidelně od dcer. Všechny výrobky od Krahulíka jsou vysoce kvalitní. Mají výraznou chuť a jsou opravdu poctivé. Já jsem si tuto značku velmi oblíbil. Mám rád kvalitní produkty a jsem ochoten si za ně i připlatit, protože kvalitě náleží ocenění:
avatar
Petra
klad manžel je zmlsaný a má rád kvalitní dobroty a potraviny..zkusila jsem mu jednou koupit tyto novinky od Krahulíka.. :) manžel si pochutnal, já také vyzkoušela, i když podobné pochutiny nejsou nic pro mě :) mohu rozhodně doporučit..skvěle se hodí i k pivu :)
avatar
Martina
klad Tento typ dárku kupujeme k Vánocům mojí mámě, protože je zatížená na maso, salámy, nic zdravého, ale někdo je na sladké, jiný na toto a tohle je vždy správná volba, takže ano. Já bych si dala sama jelitko, ale s hodně kroupama a k tomu lepenici. Krahulík jo!
avatar
Jaroslava
klad rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek. gsdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobekdoporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek.rozhodně doporučuji. rozhodně doporučuji. skvělý výrobek
avatar
Petra
klad Ačkoliv klobásy, sálámy a uzeniny obecně moc nemusím a v mém jídelníčku se příliš často nevyskytují, tak na těchto uzeninách od Krahulíka si jednou za čas ráda pochutnám v jakékoliv podobě. Jsou to poctivé masové výrobky, nešizené a opravdu vysoce kvalitní.
avatar
Jaroslava
klad skvělý, rozhodně doporučuji všem vyzkoušet, my byli spokojení
avatar
Michaela
klad Skvělé, rozhodně doporučuji.
klad Ve vvbbbvb bb bb v by v v by bylo v v by v gvv cvičení v v centru v v centru v v vvbbbvb vvbbbvb vč n
avatar
Lucie
klad Chuťově nejlepší klobásky na trhu!!! Teda pokud pomineme ty domácí ;-) :-) nicméně tohle je docela slušná náhrada ;-) Rozhodně stojí za to ochutnat! Doporučuji!
avatar
Silvie
klad rozhodně doporučuji :)
avatar
Bibika
klad Doma milujeme celá rodina, doporučujeme úplně celá naše rodinka!!!:-*:-*:-*
klad
klad
avatar
Jaroslava
klad doporučuji všem :) super
avatar
Daniela
klad Klobása Princ byla vynikající a moc mi chutnala. Salám byl rovněž výborný, chuť lehce pikantní papriková, nakrájený ideálně tenké plátky. Také jsem si na něm moc pochutnala. Určitě si jak klobásu, tak salám znovu koupím a všem je mohu s čistým svědomím vřele doporučit.
avatar
Monika
avatar
Anna
Zobrazit více recenzí
Povolit vše Upravit Odmítnout Povolit výběr Doména Platnost Popis Zpracovatel